Мъжете и жените имат коренно различни изразни средства, що се

...
Мъжете и жените имат коренно различни изразни средства, що се
Коментари Харесай

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Мъжете и дамите имат радикално разнообразни изразни средства, що се отнася до възприятията. Мъжкият и женският мозък схващат света друго. Устроени сме да мислим и реагираме по присъщ за съответния пол метод.

Не е загадка, че дамите показват възприятията си доста по-лесно и многословно от мъжете. Представителите на мощния пол не се славят с красноречивост, само че пък залагат на жестовете.

В доста случаи дамите не съумяват да разтълкуват мъжкото държание, тъй като схващат жестовете и знаците по друг метод. Затова е елементарно да се объркат и да пропуснат любовта.
За да няма комплициране, вижте кои са най-красноречивите признаци, че един мъж е влюбен до уши във вас!

1. Той ви слуша и чува това, което казвате.
Щом не се прави, че просто ви слуша, до момента в който информацията му влиза през едното и излиза през другото ухо, значи в действителност чува какво казвате. Само влюбен мъж би го направил, с цел да разбере от какво се интересувате и какво е значимо за вас.

2. Той се съгласява с вас.
Само един влюбен мъж би си признал грешките в името на любовта, даже това да е измъчващо за него.

3. Винаги е подготвен да поправи нещо.
Или да извика експерт, в случай че не може самичък да се оправи. Но фактът, че желае да ви помогне непременно приказва, че ви обича и ще желае да е потребен.

4. Не възразява да контактува със фамилията ви.
Да се срещне със фамилията ви е предизвикателство, само че щом го прави, значи в действителност желае да се хареса на всички ваши близки, с цел да си отвори пътя към сърцето ви.

5. Иска мнението ви, когато избира облекла.
Интересува се от усета ви, знае, че за вас е значимо той да наподобява добре и по тази причина желае мнението ви.

6. Обича да прави всякакви ежедневни неща с вас.
Скучните и наложителни неща в всекидневието са част от живота ни. Без тях няма по какъв начин. Ако той обаче няма нищо срещу да пристигна с вас на шопинг, да разноски кучето или да занесе облеклата на химическо вместо вас, то е тъй като е влюбен.

7. Готви, с цел да ви направи щастлива.
Надали се случва постоянно, само че това е огромен жест, който заслужава внимание.

8. Планира пътувания и срещи.
Повечето мъже ненавиждат екскурзиите, изключително проведените. Пътуванията са идеал за дамите, пък и мъжете рядко работят непринудено. Не и влюбените мъже, които желаят да откраднат всяка допустима минута в компанията на обичаната си.

9. Смята, че сте красива, даже когато не сте.
В неговите влюбени очи вие сте неотразима, даже когато се появите заран без грим и с рошава коса.

10. Готов е да прави жертви за вас.
Ако мъжът до вас ви обича до лудост, той ще е подготвен незабавно да анулира делова среща, събиране с приятелите му или да се раздели с брадата си, която постоянно ви драска, единствено и единствено да се чувствате добре. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР