Мъжемелачката Тоби Димова, която неотдавна отпадна от актуалния сезон на

...
Мъжемелачката Тоби Димова, която неотдавна отпадна от актуалния сезон на
Коментари Харесай

Тоби от „Мастършеф“ сменя името си

Мъжемелачката Тоби Димова, която наскоро отпадна от настоящия сезон на кулинарното предаване Мастършеф по bTV, се гласи за тв водеща. Макар към този момент да получи покана за стаж в ресторанта на кулинарния гуру Андре Токев, тя се блазни от напълно друга кариера. Палавата бургазлийка избира да театралничи пред телевизионните камери, вместо да бърка манджи в кухнята.

 

Неотдавна тя се изяви пред камерите на една от тематичните български малките екрани Soul&Pepper TV, дружно с победителката от първия сезон на предаването – Елена Петрелийска, която сподели по какъв начин се прави постен тартар от моркови – ядене, което обичайно се прави от сурово месо. В начинанието взеха участваха и други играчи от „ Мастършеф “, само че най-хубава в правенето на тартар се оказа Валентина. Тоби също направи мощно усещане с представянето си. И двете откриха място в шоуто на Елена.

 

Според мълвата, Тоби има огромни шансове да се откри трайно в медията. Някои даже настояват, че тя към този момент води договаряния за своя лична графа там, а също така работи по взаимни планове с Осман и стюардесата Петя.

 

Макар за момента да не е ясно на какви тъкмо предписания ще заложи фризьорката по малкия екран, се мята, че има положителни шансове да притегли зрителския интерес. Прави усещане, че тя притегля интереса даже и на тези, които не са й почитатели, пък и било то единствено поради удоволствието да я одумват.

 

Както към този момент стана ясно, Тоби е една от скандалните някогашни футболни съпруги в страната, която преди години се разведе с футболиста Милен Гамаков поради спекулация с най-хубавия му другар Симеон Славчев, който също беше женен.

 

И защото мнозина се чудят от кое място идва името й, което надалеч не е измежду известните за родния й Бургас, тук е моментът да отбележим, че в действителност същинското й име е Тодорка, а в фамилията си е била наричана Тошка. Тоби почнали да й споделят преди време съучениците й и по този начин преди няколко години тя решила, че може умерено да се подвизава с това име в обществените мрежи. Запознати издават, че напълно скоро ще се прекръсти публично и новото й име ще бъде вписано в документите й за идентичност.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР