Мъжът разказа, че съпругата му е била със сериозна травма

...
Мъжът разказа, че съпругата му е била със сериозна травма
Коментари Харесай

Пиян лекар преглежда пациенти във Варна frognews.bg

Мъжът описа, че брачната половинка му е била със сериозна контузия в гърдите, което е довело до забележителна загуба на кръв и съгласно него се е наложило гръдният хирург да вземе незабавни ограничения. Съпругът на потърпевшата, обаче, се усъмнил в държанието на лекаря и че той е използвал алкохол и даже извикал полиция, с цел да ревизират хирурга.

След направена проба се открило, че медикът е с 1,9 промила алкохол.

 

„ Когато се приближих до лекаря, усетих миризмата на алкохол. Обадих се на 112 и пристигна екип. Полицаите си свършиха съвършено работата и го тестваха с дрегер. Резултатът беше 1,9 промила. Пред служителите на реда стартира да се оправдава, че не е пил доста ”, изясни Дамян Стоянов.

 

След към час пристигнал шефът на болничното заведение, с цел да смени използвалия алкохол доктор. Стоянов го попитал дали на лекаря ще бъде взета кръвна проба, получил отговор: „ Ще преценява ”.

 

От болничното заведение обявиха, че неотложно е осъществена вътрешна инспекция по случая. Установено е нарушаване на трудовата дисциплинираност и ще бъде наложено съответно административно наказване.

 

„ Нека шефът на болничното заведение да обърне внимание. Разбрах, че този доктор Славов е завеждащ поделение „ Гръдна хирургия ”. Явно контролът на по-висшите равнища е занижен. Да се обърне повече внимание, докторите да се ревизират за алкохол ”, моли Стоянов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР