Мъжът, обвинен в нападение с чук на съпруга на председателя

...
Мъжът, обвинен в нападение с чук на съпруга на председателя
Коментари Харесай

Мъжът, нападнал съпруга на Нанси Пелоси, се обяви за невинен в съда

Мъжът, упрекнат в нахлуване с чук на брачна половинка на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси, пледира почтен в опит за ликвидиране и други обвинявания, когато се яви във вторник пред съд в Сан Франциско, заяви Агенция Франс Прес.
 Съпругът на Нанси Пелоси е бил атакуван в дома им Обновена
Съпругът на Нанси Пелоси е бил атакуван в дома им

Той се възвръща в болница

42-годишният Дейвид Депап от щата Калифорния беше оставен в ареста след обвиняването в града, където се допуска, че е нападнал Пол Пелоси.

Стана ясно, че той е бил последовател на тайни теории, като е възнамерявал и други офанзиви против американски политици. 

Припомняме, че нахлуването в жилището на фамилията не е инцидентно. Мъжът е възнамерявал да вземе самата Пелоси за пленник. Тя не е била в Сан Франциско по време на офанзивата.

Събуден от нахлуването, Пол Пелоси първо е подал сигнал по телефон 911, след което е опитал да беседва с мъжа, само че най-после двамата влизат в битка и 82-годишният бива тежко ранен.  
 Дадоха на съд мъжа, нападнал брачна половинка на Нанси Пелоси
Дадоха на съд мъжа, нападнал брачна половинка на Нанси Пелоси

Той е упрекнат в нахлуване и опит за ликвидиране

Пелоси е изпратен в болница, където претърпява няколко интервенции .

Късно в понеделник Нанси Пелоси излезе с изказване, в което сподели, че на брачна половинка ѝ следва дълго възобновяване.

Заподозреният е изправен пред редица обвинявания както на щатско, по този начин и на федерално равнище - за опит за ликвидиране, кражба с щурм, нахлуване със смъртоносно оръжие, малтретиране на възрастни хора, отнемане от независимост на възрастен и закани към държавен чиновник и фамилията му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР