Мъжът на Николина Ангелкова - Христо, вече има нова жена

...
Мъжът на Николина Ангелкова - Христо, вече има нова жена
Коментари Харесай

Млада и умна хубавица отмъкнала мъжа на Николина Ангелкова

Мъжът на Николина Ангелкова - Христо, към този момент има нова жена до себе си. Богаташът не крие връзката си с младата Михаела Цветанова, която работи във компанията му за първокласни парцели. Мадамата е към 30-годишна и към този момент е шеф маркетинг и бизнес развиване във компанията на Христо Ангелков, научи „ Уикенд ".

Михаела Цветанова е родена в София, само че е израснала в Кувейт, като е учила в Лондон. Започва кариерата си като маркетинг и бранд управител на строително инфраструктурен холдинг в България, а малко по-късно се среща с мъжа на Ангелкова и бързо се залюбват. Христо се развежда с някогашната министърка точно поради младата хубавица.

Двамата се срещат преди към 4 години и към този момент не крият връзката си. Михаела коли и беси във компанията на Ангелков и ръководи със здрава ръка сдружението.

“Опитен експерт с 10 години опит в маркетинга на марките и ръководството на първокласно портфолио. Креативен, новаторски и работещ в екип, с потвърден потенциал за ръководство на разнородни акции в локален и районен мащаб. Интегриран опит в ръководството на първокласни марки, създаване на акции, ангажиране на клиенти, ръководство на вътрешни и външни заинтригувани страни ", по този начин разказва себе си хубавицата, която не крие, че обича лукса.

Христо Ангелков е приключил през 2002 година Минно-геоложкия университет в София. Изкарал е къс заплатен курс във „ Харвард бизнес скуул ", където се срещат с Николина. Заради това те се показват като ученици на Харвард. Бизнесменът е роден през 1979 година и скоро ще стане на 44. Новата му обичана е с повече от 10 години по-млада от него. Цветанова е към 32-годишна, само че поради поддържания си тип и малък растеж наподобява доста по-малка. В свободното си време Михаела обича да върви на пилатес и бокс, да пътува и да се разхожда в планината.

Още преди година „ Уикенд " разкри, че Николина Ангелкова и Христо са се развели тихомълком през 2020 година Двамата заобикалят да разясняват тематиката, само че общите им фотоси липсват от обществените мрежи Бившата министърка на туризма резервира семейството на брачна половинка си и двамата видимо са съхранили положителните си връзки в името на тяхната обща дъщеричка Далия. Разбира се, Николина мъчно преглъща обстоятелството, че е сменена от по-млада и хубава жена. Сломена от развода си, тя се втурна да си прави пластични интервенции и прекрои прословутия си нос.

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години общ сватбен живот. Двойката подписа в стеснен фамилен кръг през 2014 година, а след това подвигнаха обилна женитба, на която дойдоха посетители от целия свят, защото Христо и Николина се срещат, до момента в който учат в Бостън в „ Харвард бизнес скул " и дружат с предприемачи и гении от Индия, Съединени американски щати, Австралия и доста други страни. Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която е останала да живее с майка си, излиза наяве от фотосите на Ангелкова.

Николина стартира да се тунингова и поддържа към развода. Бившата министърка постоянно е държала на фигурата си и на стилните тоалети. Тя е неприкрит обожател на най-скъпите дизайнерски марки и в дрешника си къта фешън шедьоври за десетки хиляди левове, а най-знаковите ѝ тоалети са постоянно на италианското дуо " Долче и Габана ".

След рокадите в персоналния си живот Ангелкова реши да се отдръпна и от дейната политика у нас. Още през есента на 2022 година тя разгласи, че няма да се кандидатира повече за народен представител от ГЕРБ, a ще насочи напъните си в подпомагането на партията в интернационалните действия и ще се концентрира върху привличането на нови задгранични вложители в страната. Тя не пропусна да благодари на Бойко Борисов за доверието и предоставената опция и пожела триумф на сътрудниците си, с които продължава да бъде в топли връзки.

„ Уикенд " научи, че сега влюбените Христо и Михаела плануват женитба и деца.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР