Мъжът ми доведе любовницата си в дома ни. Поиска да

...
Мъжът ми доведе любовницата си в дома ни. Поиска да
Коментари Харесай

Доведе любовницата си у дома: Историята на един нещастен съпруг

Мъжът ми докара любовницата си в дома ни. Поиска да си събера багажа.

Моята история е остаряла колкото света. Омъжих се преди няколко години. Със брачна половинка ми изтеглихме заем за жилището. Инвестирахме парите по равно. И всичко изглеждаше наред, до момента в който връзките ни не започнаха да се утежняват. Опитах се да поправя всичко, само че Иван се съпротивляваше. Той непосредствено ми сподели, че има потребност от отмора и че бракът му е омръзнал.

Не желаех да се развеждам със брачна половинка си, тъй като го обичах. Но в това време не желаех да пребивавам в нездравословна атмосфера, непрекъснато безмълвие и равнодушие от негова страна. В един миг той стартира да закъснява по-често от работа, не отговаряше на позвъняванията ми. Подозирах, че има някоя, само че не желаех да знам истината.

Един ден брачният партньор ми се прибра и сподели, че ще подаде молба за бракоразвод. Той просто искаше да се изнеса от жилището допустимо най-скоро. Естествено, това не ме устройваше. Защо, по дяволите, би трябвало да се експортирам, в случай че съм вложила доста от личните си пари в този апартамент?

Предложих на брачна половинка ми да решим въпроса по правосъден път, само че той не пожела. Тръгна си и сподели, че ще скърбя, че съм му отказала. Не знам с какво не му угодих толкоз. Но той изглеждаше доста смешно, като че ли съм му унищожила целия живот.

Истинският цирк стартира, когато мъжът ми докара любовницата си. В жилището влезе млада бременна жена с хубаво лице. Съпругът сподели: „ Скоро ще имаме бебе, само че няма място за всички, апартаментът е дребен. Крайно време е да се върнеш при майка си! ”

Засмях се откровено и пожелах на момичето леко раждане. Ако това в действителност е правилно и брачният партньор ми ще става татко, мога единствено да съчувствам на тази жена. С подобен мъж няма да стигне надалеч. Доведе любовницата си вкъщи, с цел да се отърве от мен. Забавно!

Казах на брачна половинка ми да ми върне всички пари, които съм вложила в жилището. Тогава ще изчезна от живота му. Докато това се случи, ще живеем всички дружно. И че моята компания въобще няма да им хареса.

Вижте още: Мой дълг е да се грижа за внуците ми

Младата дама се смути, че е пристигнала. Като цяло останах с усещането, че брачният партньор ми не я познава. Той просто измисли всичко, с цел да ме изненада и сплаши. Но не е попаднал на верния човек. Пазя всички касови бележки и документи. Знам какъв брой съм похарчила за този апартамент до последната стотинка. И няма да се откажа толкоз елементарно.

Не мислех, че брачният партньор ми ще постъпи толкоз неуместно. След пламенната ми тирада той просто си потегли. Горката бременна жена хукна след него, а аз продължих да си правя работата. Чудя се какво ще измисли идващия път?

Мислите ли, че Иван може да се държи като същински мъж и да се опита да реши казуса по кротичък метод?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР