Мъжът, който помля пет автомобила на паркинг на ул. Съединение“

...
Мъжът, който помля пет автомобила на паркинг на ул. Съединение“
Коментари Харесай

Мъжът, който помля 5 автомобила в Тракия, почти изплати щетите

Мъжът, който помля пет автомобила на паркинг на ул. " Съединение “ в " Тракия “, изплати съвсем всички вреди на притежателите и е на път да подписа съглашение с прокуратурата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Днес той регистрира пред правосъдния състав, че е изплатил съвсем всички пари по сметката на съда, като се изключи 2245.57 лв., които ще внесе до идващото съвещание. След окончателното възобновяване на вредите той желае да подписа съглашение. Целта е съкращаване на наказването му.

Съдът рапортува постъпилото писмо от застрахователите, в което са разказани изплатените досега компенсации за петте автомобила. Адвокатът се запозна със справката. Щетите за един от колите даже са надплатени.

Останалата сума, с която се обезщетяват имуществените вреди, породени от закононарушението, би трябвало да бъдат импортирани по сметката на съда до следващото заседание, което бе планувано за 16 март, от 16 часа.

За закононарушението е упрекнат Иван Иванов, който през нощта на 7 против 8.10.2019г. посетил заведение в ж.к. “Тракия “, където консумирал доста количество алкохол. Въпреки това към 3.00 ч. на 08.10.2019 година той се качил на автомобила си и потеглил. Под въздействието на изпитото количество алкохол не могъл да овладее автомобила си и блъснал поредно 5-те автомобила, паркирани на самостоятелен паркинг на ул. “Съединение “.

Химическата експертиза сподели 2,12 на хиляда централизация на алкохол в кръвта му. При злополуката Иванов е предизвикал обилни имуществени вреди по 5 -те леки автомобила на обща стойност 11 565,56 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР