Мъжът, който бе застрелян днес в района на Женския пазар

...
Мъжът, който бе застрелян днес в района на Женския пазар
Коментари Харесай

Убитият Ивайло оставя 2 сирачета

Мъжът, който бе убит през днешния ден в региона на " Женския пазар " в София се споделя Ивайло. Това излиза наяве от изявления из обществените мрежи,предаде Блиц.

По думите на хора, които го познават, мъжът оставя две дечица сирачета.

Мъжът е бил член на клуба на „ Фоклсваген “, а точно във форума на почитателите на марката, излиза наяве, че той е жертвата на престъпното действие. Ето какво пишат те за него:

" Две дребни деца останаха без татко, брачна половинка остана вдовица, в приятелите остана тъга, почитателите на VW изгубиха една легенда...

Светъл път Иво и моите най-искрени съболезнования на фамилията и околните! "

" Нямам думи да опиша това, което изпитвам сега!
Мир на душата ти, Иво! Светъл път "

" Сбогом, приятелю! И ярък път напред, тъй като сърце като твоето не стопира!
Ще те помним, ще приказваме и ще описваме за теб, давам обещание! "

 

Убитият е на 41 години. Той е откаран в „ Пирогов “ незабавно след случая, само че е умрял още преди да влезе в реанимацията.

Той  бе прострелян на Женския пазар в София. Сигналът за стрелбата е подаден в Спешна помощ в 12:06 часа от дамата, с която жертвата е живеел. Сигналът е за пукотевица на домакински адрес в жилище на бул. Стефан Стамболов. До момента е ясно, че става въпрос за битов скандал, който зрее през миналите години.

Нито жертвата, нито обвиненият не са имали позволение за владение на оръжие, прецизираха от полицията.

 

Има подавани сигнали и от жертвата, и от причинителя за разнообразни спорове, които са се случвали сред тях обратно във времето. Става въпрос както за вербална, по този начин и за физическа експанзия. И двамата нямат престъпни регистрации.

Разследването е за съзнателно ликвидиране, осъществено по метод и със средства, изключително рискови за живота на мнозина.

Оръжието на убийството е намерено в резервоар за боклук.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР