Мъжът, женен преди време за броени дни за Бритни Спиърс,

...
Мъжът, женен преди време за броени дни за Бритни Спиърс,
Коментари Харесай

Бивш съпруг на Бритни Спиърс осъден за сбиване на сватбата на поп звездата

Мъжът, женен преди време за броени дни за Бритни Спиърс, бе наказан за навлизане и сборичкване по време на сватбата на поп звездата през юни, заяви Асошиейтед прес.

Джейсън Аликзандър, на 40 година, бе наказан от арбитър от окръг Вентура на 64 дни зад решетките, които той към този момент е излежал.

Прокуратурата отдръпна обвиняванията за гонене и вандализъм.

Спиърс се омъжи за дългогодишния си другар Сам Асгари в дома си в Таузанд Оукс, Калифорния, на 9 юни пред няколко десетки посетители, измежду които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона.

Аликзандър, другар от детството на Спиърс, за който тя бе омъжена за 55 часа през 2004 година, се появил натрапен в парцела преди брачната гала и излъчвал непосредствено в Инстаграм. Той влезнал в къщата и стигнал до заключената спалня на Спиърс, в която тя се приготвяла за церемонията, стана ясно на предварителното чуване по делото.

Мъжът отказал да напусне парцела, сбил се с охранителя, който се опитал да го изведе и развалил врата, споделиха от прокуратурата, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР