Мъжът е въоръжен и много опасен. Той е бивш любовник

...
Мъжът е въоръжен и много опасен. Той е бивш любовник
Коментари Харесай

Ужасяващо! Ето Кое Е Отприщило Яростта На Росен И Го Е Накарало Да Се Върне От Чужбина И Да Избие Семейството!

Мъжът е въоръжен и доста рисков. Той е някогашен ухажор на жертвата Кети, която го изоставила, откакто преди 4 години се срещнала с Неделчо.

Водещата версия за изтезанието е ревнивост, а не въвличане в измами с Данък добавена стойност, написа " Труд ". Росен Ангелов е лежал в пандиза за педофилия през 80-те години. Има регистрция в Министерство на вътрешните работи за блудничество. Той е родом от Балчик, само че непрестанно сменял местожителството си.

Преди към 10 години е живял и в Нови Искър. Вчера не стана известно какъв брой време е траяла любовната му връзка с Кети и дали той е татко на убитата 16-годишна Нанси. За него се знае още, че се е интересувал от военни тактически дейности и е разпален алпинист.

Неотдавна се върнал от чужбина и най-вероятно е следил фамилията няколко дни, преди да нападне къщата в Нови Искър. На разпитите близки на Кети разказали, че тя е имала връзка с някогашен пандизчия, с който се разделя преди четири години, когато се влюбила в 3 години по-младия от нея Неделчо. Последвала разлъка и Кети заживяла с новия си другар, само че Росен не могъл да й елементарни.

Роднините разказали, че някогашният й ухажор я следял и заплашвал, само че в това време се боял от Неделчо. От своя страна, Кети по всевъзможен метод във фейсбук се опитвала да покаже, че обича новия си другар, приема неговия наследник като свое дете и че щерка й Нанси се усеща прелестно в новото семейство.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР