Мъж загина и двама души са ранени при стрелба в

...
Мъж загина и двама души са ранени при стрелба в
Коментари Харесай

Мъж загина след стрелба в Чикаго

Мъж почина и двама души са ранени при пукотевица в Чикаго , оповестява " Чикаго трибюн ". Сред ранените е 12-годишно момче. Стрелбата е станала пред заведение от верига кафенета " Старбъкс " в четвъртък към 20:00 часа локално време.

28-годишен мъж е умрял по данни на локалната полиция . Членовете на фамилията разпознали жертвата. Загиналият е 28-годишният Совиньон Уоткинс от Чатъм.

12-годишното момче е с огнестрелна рана в слабините. То е откарано за лекуване в детската болница в Чикаго, където е вписано в положително положение, заяви полицията. Другият потърпевш е мъж на 24 година Той е прострелян от лявата страна на тялото и е признат в тежко положение в болница.

 Мъж простреля минимум трима души в супермаркет в Съединени американски щати
Мъж простреля минимум трима души в супермаркет в Съединени американски щати

Полицията е задържала 48 очевидци на престрелката

Предположенията на полицията са, че стрелбата е станала след провалена наркосделка. Полицията в Чикаго заяви, че килърът явно е бил забъркани в договорка за опиати на Уилсън Авеню и Бродуей .

Нападателят носил тъмни облекла и маска. Властите изясняват, че потърпевшото дете и мъжът са улучени до момента в който стрелецът се е прицелвал в починалия .

Заподозреният е към момента на независимост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР