Мъж задигна 50 буркана със зимнина, жена открадна пантофи.Крадец се

...
Мъж задигна 50 буркана със зимнина, жена открадна пантофи.Крадец се
Коментари Харесай

Зима е! Мъж задигна 50 буркана със зимнина, жена открадна пантофи

Мъж отмъкна 50 буркана със зимнина, жена открадна пантофи.Крадец се ресурси с храна за идните зимни месеци, само че попадна на топло в ареста. Апашът е отмъкнал 50 буркана с консервирана храна от тераса на къща в кюстендилския кв. „ Изток ”.

Мъж отмъкна 50 буркана със зимнина

Криминалистите бързо разкрили причинителя на кражбата. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известена е прокуратурата.

54-годишна жена от Дупница пък се ресурси с топли пантофи. Тя е направила обири от 2 търговски обекта в Дупница. В два следващи дни дамата е откраднала 2 чифта домашни пантофи и козметични артикули, само че криминалистите съумели да я задържат. Работата по случаите продължава районно управление (на МВР) Дупница, известена е прокуратурата.

Прокопаха тунел за грабеж на слънчеви очила

Поредна кражба като на филм изненада обществеността в Черна гора, оповестяват локалните медии. След като през септември избухна абсурдът с незаконно прокопан тунел под постройката на Върховния съд, откъдето бяха откраднати доказателства и оръжия, в този момент бе осъществена кражба на Римския площад в Подгорица.Крадци прокопаха тунел до оптика и отмъкнаха над 200 броя слънчеви очила, напомня Safenews.

“Ако не беше смешно, щеше да е тъжно. За крадците щеше по-лесно да работят и да завоюват, в сравнение с да копаят този тунел ”, споделя Боян от Подгорица за портала Рина.

Тунелът е прокопан от прилежащия магазин. Проверката на институциите продължава.

Алпинисти обират домовете ни

Полицията в София заловиха крадци, до момента в който пробват да оберат два жилището в София. Мъжете влезнали в жилищата като алпинисти, а по време на ареста единият даже се е направил, че живее там и спи.

Акцията по задържането била в кв. „ Левски ”, когато са арестувани три лица. Крадците били следени няколко месеца.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР