Мъж влезе да краде в къщата на съседите си, но

...
Мъж влезе да краде в къщата на съседите си, но
Коментари Харесай

Мъж влезе да краде у съседите, хванаха го

Мъж влезе да краде в къщата на съседите си, само че беше заловен в крачка. Около 2 часа през днешния ден, в Перущица, полицейски автопатрул заловил 28-годишния локален гражданин, който бил влезнал незаконно в парцела на собствен комшия с желание за кражба. Криминално проявеният и осъждан мъж е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) – Стамболийски. Образувано е досъдебно произвеждане.

Сигнал за взломна кражба се проверява и от полицията в Стамболийски. Според първичната информация, към 4 часа в петък, от магазин за хранителни артикули в село Златитрап били откраднати цигари на стойност 5000 лв.. На местопроизшествието е осъществен оглед, формирано е досъдебно произвеждане. Действията за определяне на създателя на похищението не престават.

56-годишен мъж от село Тюркмен пък е обвинен за кражба на електрическа енергия. При инспекция в петък в дома му било открито, че мъжът е осъществил непозволено включване към електропреносната мрежа и е основал условия за ненапълно отчитане на потребения ток. Срещу причинителя е формирано бързо произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР