Мъж вилня тази нощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, счупи

...
Мъж вилня тази нощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, счупи
Коментари Харесай

Мъж вилня в спешното в Благоевград, счупи прозорец с глава

Мъж вилня тази нощ в Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград, счупи с глава стъкло на прозорец, нападателят, предизвикал вреди на отделението, е настанен в Центъра за психологично здраве, съобщи БГНЕС.

Към 1 ч. след среднощ е получен сигнал от Първо РУ-Благоевград за мъж, който се хвърля по очи пред преминаващите пред полицията по ул. „ Владо Черноземски “ коли.

На място отива кола за спешна помощ от ЦСМП, която привежда 52-годишния мъж в СПО с недоволства за счупена ръка.

Когато е вкаран в шокова зала и схваща, че би трябвало да му се направи фотография за определяне на възможната фрактура, пациентът стартира да буйства, потвърждавайки че на няколко пъти към този момент е „ облъчван ”, и не желае рентген.

С.К. удря с глава стъклото на прозореца на шокова зала и го чупи. За негов шанс спуснатата щора го е предпазила от падащите стъкла. Натиснат е паник-бутона, на сигнала се отзовава защитата на МБАЛ, СОТ-а и полицията.

При опита да му се сложат белезници, настъпва блъскане, буйстващият е закопчан, след което е минал рентген, открита е фрактура на ръката. Направен му е и рентген на главата, има дребна рана от порязването при удара с глава в стъклото на прозореца. Няма потърпевши измежду личния състав на СПО.

След обзор от психиатър, буйстващият мъж е настанен в отделението по Психично здраве на МБАЛ-Благоевград.

Снощният е следващият случай в СПО, където съвсем всеки ден се одобряват нападателни, пияни, неосигурени пациенти, които желаят от личния състав незабавни грижи. През годините имаше няколко набези на СПО, при които имаше потърпевши измежду личния състав му.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР