Мъж в рокля в продължение на седмици всяваше страх след

...
Мъж в рокля в продължение на седмици всяваше страх след
Коментари Харесай

Проговори 2-метровият русенец с рокля, хвърлил в ужас Смолянско ВИДЕО

Мъж в рокля в продължение на седмици всяваше боязън след хората в Смолянско.

Живее в колата си край село Равнища. Знае, че негови фотоси обикалят обществените мрежи, че хората го назовават умопобъркан, палач, изнасилвач, вещер. Разбрал го от полицията, която поради сигнали на изплашени хора го проверявала няколко пъти.

„ Аз да съм палач? На тях им наподобявам на палач? Човек, облечен по този начин, е палач, по този начин ли? Аз още не съм срещал подобен!”, разяснява той пред камерата на Etv Haskovo.

По мотив изказванията, че е изнасилил най-малко 15 дами, той съобщи: „ Не зная дали ще повярват, само че до момента с жена не съм бил! Как мога да бъда с жена, откакто се обличам по този начин? Някакъв смут! Аз съм за тях някакво страшилище, по този начин са ме описали. Чувствам се наскърбен, обиден”.

От полицията също откриват, че Станимир от Русе не е нарушил нито един закон и не е освидетелстван душевен. Травми и терзания обаче му нанасят родопчани, които го считат за рисков и се опитвали да се саморазправят с него. „ Изместих се на друго място, отново пристигнаха. Имах възприятието, че ме наблюдават от спътник! В България не ми се беше случвало.

Предполага, че казусът е в роклята. „ Защото са консервативни”.

Казва, че е обикалял улиците, облечен с женски облекла, с цел да опитва. „ Исках да направя един опит сред Западна Европа и България, каква е разликата. И се оказа, че разликата е голяма в интерес на Западна Европа ".

Със сълзи на очи той признава, че някои хора са му основали огромна болежка. „ Не си дават сметка какво се причиниха”.

Дошъл в Родопите, тъй като му описвали локалните като гостоприемни хора. „ За мен към момента са гостоприемни хора, за мен са най-гостоприемните гора в България”.

Младежи, пристигнали да го линчуват, след диалог с него, стават другари. Дори му донесли пари.

Сега Станимир споделя, че има доста другари в Родопите. Надява се с петте езика, които знае, скоро да си откри работа и да изкара зимата в Смолянско.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР