Мъж уби свой приятел в монтанското село Горно Церовене и

...
Мъж уби свой приятел в монтанското село Горно Церовене и
Коментари Харесай

Кошмарни убийства заляха България - мъж уби свой приятел в монтанско село и го захвърли на пътя

Мъж умъртви собствен другар в монтанското село Горно Церовене и го захвърли на пътя. Трагедията се е разиграла във вторник. Сигналът за мъж, легнал в безсъзнание на пътя с кръв по главата, е получен в 19,28 часа през вчерашния ден. Към мястото се насочил полицейски екип, който открил че това е 53-годишен монтански гражданин, живеещ в селото. Извиканият екип на Спешна помощ установил гибелта му.

По първични данни мъжът е умрял от нанесен му удар с корав предмет по главата. В непосредственост до произшествието е открит и арестуван 21-годишен гражданин на същото село, по чиито облекла са открити следи от кръв, за които се допуска, че са от потърпевшия. По данни на локални поданици, двамата се познавали и постоянно са били в една компания.

В полицейския арест на районно управление (на МВР) Монтана за период до 24 часа е арестуван 21-годишният гражданин от същото село, оповестява NOVA. Днес следва привличането му като обвинен от Окръжна прокуратура Монтана и удължение на мярката му за задържане до 72 часа, като след това ще бъде поискана и непрекъсната мярка за задържане под стража. Работата по формираното досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Монтана продължава под наблюдението на Прокуратурата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР