Мъж уби шестима души и рани трима други, включително двама

...
Мъж уби шестима души и рани трима други, включително двама
Коментари Харесай

Стрелец окървави Тексас и остави след себе си шестима убити

Мъж умъртви шестима души и рани трима други , в това число двама служители на реда, при кърваво нахлуване в Тексас . Той е бил задържан след гонене с висока скорост , съобщи Агенция Франс Прес.



Заподозреният е упрекнат, че е разкрил огън на четири разнообразни места в Остин , столицата на щата, и че е взел участие в убийството на двама души в Сан Антонио.

В Остин първите изстрели са били в 10:43 ч. локално време, като е ранен служител на реда , заяви на конференция изпълняващият длъжността шеф на локалната полиция Робин Хендерсън.

Около час по-късно полицията е била извикана на мястото на двойно ликвидиране, като двете жертви са мъж и жена .

След това, в следобедните часове, при пукотевица е бил ранен велосипедист , само че пострадванията му не са били животозастрашаващи.

Полицията е била извикана на мястото на взломна кражба, където са открити две мъртви жертви и където обвиненият е упрекнат, че е прострелял и ранил служител на реда , преди да избяга с кола.



След десетминутно гонене автомобилът, ръководен от обвинения, излязъл от пътя, което довело до ареста му. " Въз основа на нашето следствие считаме, че един-единствен обвинен е виновен за всичко това ", съобщи Робин Хендерсън.

В Сан Антонио в жилище, обвързвано със обвинения , са открити телата на мъж и жена, и двамата на към петдесет години, заяви шерифът на окръг Бексар Хавиер Салазар.

" Смятаме, че това, което се е случило тук, не е първото провинение на обвиненият, който по-късно е отпътувал за Остин ", сподели той.

Прехвърлен в пандиза, мъжът на към тридесет години, който не е разпознат от полицията , е имал огнестрелно оръжие по време на ареста си. Повдигнато му е обвиняване в ликвидиране.Съединените щати заплащат доста висока цена за разпространяването на огнестрелни оръжия на тяхна територия и за лесния достъп до тях.

В страната има повече огнестрелни оръжия, в сравнение с поданици , и последствието от това разпространяване е доста високият % на смъртните случаи от огнестрелно оръжие в страната, който няма еднакъв в други развити страни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР