Мъж се заби в колата на врачанския бизнесмен Михаел Парасков,

...
Мъж се заби в колата на врачанския бизнесмен Михаел Парасков,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Вижте на ВИДЕО как блъскат колата на врачанския бизнесмен Михаел Парасков /снимки/

Мъж се заби в колата на врачанския предприемач Михаел Парасков, научи организация BulNews.
Пътният случай е станал преди към час на бул. „ Христо Ботев “ край кръговото. Младият мъж, който е притежател на „ Пица на Дърва MG “, бил паркирал колата си „ Фолксваген “ край един от обектите си, когато в нея се забил лек автомобил „ Опел “.
За благополучие в резултат на случая няма потърпевши хора. В „ Опел “-а с водача са пътували жена и дете, които са невредими, а в „ Пасат “-ът не е имало никой. 
Инцидентът е сниман от охранителна камера на известната компания „ Елит Тийм Секюрити “. На фрагментите се вижда, че „ Опел “-ът се движи в посока пл. „ Руски “, когато по неразбираеми все още аргументи, водачът губи надзор над него и се забива в паркираното лъскаво возило.
Вследствие на произшествието материалните вреди по колите са съществени, като по-големи са по возилото на врачанския предприемач.
Веднага след случая на местопроизшествието е дошъл екип на „ Пътна полиция “, който да документира случая. Движението за малко е било затруднено поради потрошените коли и частите, които са се разхвърчали след мощния удар.
Видео от злополуката вижте
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР