Мъж прекара почти 24 часа в океана край бреговете на

...
Мъж прекара почти 24 часа в океана край бреговете на
Коментари Харесай

Откриха мъж в океана, сигнализирал за помощ с отражението на часовника си

Мъж прекара съвсем 24 часа в океана край крайбрежията на Нова Зеландия. Той беше избавен, откакто употребява отражението от часовника си, с цел да алармира за помощ.

Все още не е ясна самоличността на мъжа. Той е паднал зад борда на своята 12-метрова лодка, до момента в който е бил на лов на риба във вторник.

Останките са открити от риболовци

Мъжът описа, че до момента в който е бил във водата акула е отишла до него, с цел да го „ подуши “, само че след известно време го е оставила на мира. Той е бил избавен от група риболовци.

Според полиция мъжът се е опитал да преплува до островите Алдерман, само че откакто е паднал зад борда той е бил отвеян от теченията.

Спасителите са видели мъжа да маха за помощ

„ Той е издържал студената нощ в океана, само че е бил прекомерно отпаднал, с цел да продължи да плува “, споделят от полицията.

Тримата риболовци, които избавят мъжа в сряда следобяд, са отишли при него, откакто са видели отражението от часовника му във водата.

Арно Жералд съумя да се спусне до 120 метра дълбочина

Мъжът е настанен в болница с хипотермия и безсилие. „ Истинско знамение е, че рибарят е към момента жив ", сподели полицията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР