Мъж потроши работното място на жена си заради спор за

...
Мъж потроши работното място на жена си заради спор за
Коментари Харесай

Софиянец се ядоса на жена си заради пари и стана страшно, имаше и смърт

Мъж потроши работното място на жена си поради спор за пари.

Днес Софийската районна прокуратура го съобщи на съд за незаконно разваляне на непознати движими движимости на обща стойност 1810 лв..

Случаят е от април тази година. Жената се намирала на работното си място в магазин в столичния ж.к. "Люлин ".

Мъжът, с който постоянно имали финансови разногласия по отношение на издръжката на двете им деца, нахлул при нея, откакто неведнъж денем й звънял по телефона и ѝ желал пари. Със себе си той носел железен френски гаечен ключ.

Пристигайки в магазина, мъжът нанесъл голям брой удари с металния ключ по бюро в касовата зона на магазина, както и по намиращите се върху него баркод скенер и ПОС терминал.

В резултат от нанесените удари ПОС терминалът и баркод скенерът били унищожени, а плотът на бюрото бил развален.

Жената се пробвала да го изведе отвън касовата зона, само че вместо това той се насочил към аквариумната зона в магазина, където строшил намиращите се там 5 аквариума с декоративни рибки, които починали.

Междувременно сътрудник на дамата алармирал чиновниците по сигурността в комерсиалния център и полицейски чиновници, които пристигнали на местопроизшествието.

При следствието било открито, че мъжът незаконно е унищожил 5 аквариума, 400 броя декоративни рибки, баркод скенер и е развалил плот на бюро, а също незаконно е унищожил ПОС терминал, като общата стойност на унищожените движимости е 1810 лв..

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР