Мъж, подозрително приличащ на актьора Дейвид Шуимър, за всички по-познат

...
Мъж, подозрително приличащ на актьора Дейвид Шуимър, за всички по-познат
Коментари Харесай

Подозрителна прилика! Обирджия като Рос от Приятели отмъкна стек бира. Актьорът: Имам алиби!

Мъж, съмнително наподобяващ на артиста Дейвид Шуимър, за всички по-познат като Рос от " Приятели ", търси полицията в английския град Блекпул.

На страницата си във Facebook разгласява фотография на мъж със стек бири, като пита жителите дали познават въпросния мъж, който е търсен по отношение на грабеж на ресторант, написа " Канал 3 ". Издирваният обаче се оказва, че наподобява доста на Рос, и многочислените почитатели на паметния сериал „ Приятели ” веднга реагираха. Те заляха фейсбук страницата на блекпулската полиция с емблематични реплики на Рос, както и с редица картинки и клипчета, което очевидно доста затрудни обработването на информацията към издирването.



От полицията очевидно въпреки всичко са подходили съществено във връзка с приликата на мъжа с Дейвид Шуимър и в коментар под фотографията разясниха, че артистът има оправдание и е бил в Съединени американски щати сега на кражбата.

Дейвид Шуимър също се включи във вълната от комизъм и разгласява видео в Туитър, на което е подхванал стек бири и минава около камера в супермаркет, съвсем като обвинения от Блекпул.

" Полицаи, кълна се, не бях аз, както виждате, бях в Ню Йорк ", написа Шуимър, като пожела триумф на полицията в Блекпул в намирането на нарушителя.

Полицията в Блекпул даже отговори на Шуимър в обществената мрежа и му благодари за поддръжката.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР