Мъж открива място на катастрофа на НЛО в гората …Мъж

...
Мъж открива място на катастрофа на НЛО в гората …Мъж
Коментари Харесай

Мъж открива място на катастрофа на НЛО в гората

Мъж открива място на злополука на НЛО в гората …Мъж от Плимут (Plymouth), Англия, е снимал самобитна зона от паднали дървета посред гора в Девън.

 Какво е станало там?
Какво е станало там?Бен Лендрикомб се натъква на необикновената сцена покрай Медън (Meddon) на 4 юли, до момента в който разхожда кучето си.Той споделя:„ Намерих място на злополука в гората, може да е бил НЛО.Същия ден бях извел кучето си на разходка в гората, до момента в който сме на къмпинг. Дърветата бяха откършени съвсем до земята. Тогава си помислих, че това е доста необичайно. ”Четете още: Триъгълно НЛО, снимано на видео в небето на Южна Америка (видео)Достатъчно е да се видят фрагментите (ще гледате видеото по-долу), които демонстрират огромна повърхност от смачкани и огънати дървета, подредени по подобен метод, че може да се допусна, че върху тях е паднало нещо тежко.Лендрикомб споделя още:
“Направих фотоси и тогава почувствах, че някой ни следи. Чух странни звуци, тъй че хукнах назад към нашия кемпер. Има нещо доста необичайно в това място. ”Според репортаж от локалните вести, той също е чул „ писъци “ наоколо до мястото.Все още не е открито дефинитивно пояснение на неговото изобретение.Гледайте видеото.       
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР