Мъж от Свищов преби и острига жената, с която отскоро

...
Мъж от Свищов преби и острига жената, с която отскоро
Коментари Харесай

След като остригал жена си: Насилникът от Свищов я разходил из града за назидание

Мъж от Свищов преби и острига дамата, с която неотдавна живее на фамилни начала. Насилието е осъществено преди ден. Насилникът е разходил из крайдунавския град за наставление жертвата си да видят всички, че е остригана. Тя е потърсила протекция по-късно, а мъжът е арестуван.
Прочетете още
Той е с повдигнати 3 обвинявания, изясни наблюдаващият прокурор Силвия Начкова. Едното е за лека телесна щета.
„ Най-тежкото обвиняване е за насила в изискванията на домашно принуждение. Предвижда се от 3 до 10 години отнемане от независимост ”, изясни Начкова.
„ Мотивът за тези действия е ревнивост. Тя има предишна връзка с друго лице. Това лице нанася телесна щета на настоящия причинител ”, изясни наблюдаващият прокурор.

Мъжът сложил ултиматум на жертвата си – или ще я убие, или да я подстриже, изясни още Начкова.

Той не признава виновността си. Мъжът е арестуван за 72 час, повдигнато му е обвиняване. Предстои внасяне на искане за задържане под стража.

Мъжът към този момент е осъждан за закононарушение срещу собствеността.

Кметът на Свищов Генчо Генчев удостовери, че на локалните управляващи и институции и преди им се е налагало да се занимават с това семейство.

„ Преди няколко месеца мъжът посети общинска администрация с едното си дете, с цел да търси жилище за живеене с детето. Видяхме, че детето е в риск. Общинската администрация обезпечи жилище ”ы съобщи Генчев.

„ Изненадани останахме от вчерашния случай за неговите дейности. Установили сме, че той работи в едно дружество, следяхме по какъв начин се грижи за детето си, изискванията бяха положителни ”, изясни кметът.

Мъжът самичък се грижел за детето. Именно детето било повода да му дадат общинско жилище.

„ Доколкото имаме информация, в този момент майката с двете деца се намира в център за настаняване във Велико Търново. Изчакваме решението на съда в град Свищов. След това, при всички случаи, жилището ще бъде освободено ”, сподели кметът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР