Мъж от Попово е глобен 2000 лв., като му е

...
Мъж от Попово е глобен 2000 лв., като му е
Коментари Харесай

Мъж уби две кучета, взеха му пушката и го глобиха

Мъж от Попово е санкциониран 2000 лева, като му е отнета и ловната пушка, откакто умъртви две кучета. Това е решил Поповският областен съд по предложение на прокуратурата.
 1500 лв. санкция за палач на куче за трюфели  Мъж отива в пандиза за ликвидиране на котка  Условна присъда за мъжа, влачил кучето си с автомобил
Мъжът е бил разследван за проявена свирепост към две гръбначни, на които предизвикал гибелта по метод и със средства, рискови за живота на хора или животни. За това закононарушение са планувани от една до три години затвор и санкция от две хиляди до пет хиляди лв.. Подсъдимият обаче е признал виновността си е сключил съглашение с прокуратурата, което е довело и до по-ниската присъда.

По предложение на Районната прокуратура в Попово състав на Поповския областен съд е освободил мъжа от наказателна отговорност, като му е наложил минималната санкция и му е лишил законно притежаваната ловна пушка. 

На 17 март тази година подсъдимият влезнал в двора на съседката си и прострелял двете ѝ кучета. Причина за дейностите му била, че животните се държали нападателно към децата му.

Обвиняемият е с чисто правосъдно минало, което също смекчило виновността му. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР