Мъж от Петричко се е самопрострелял и е с опасност

...
Мъж от Петричко се е самопрострелял и е с опасност
Коментари Харесай

Мъж от Петричко се е самопрострелял след скандал за силна музика от заведение

Мъж от Петричко се е самопрострелял и е с заплаха за живота, след скандал за мощна музика, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) Благоевград.

От полицията оповестяват, че към среднощ в районното ръководство в Петрич е получен сигнал за висока музика от заведение в петричкото село Самуилово. Пристигналите на място полицейски чиновници са предизвестили притежателя на заведението да не се нарушава нощната тишина, след което музиката е спряна, само че към час по-късно е получен втори сигнал. Отзовалите се полицейски чиновници са съставили сигнален протокол на притежателя на заведението, оповестяват от ОДМВР - Благоевград.

Малко преди два часа тази нощ е получен трети сигнал и от пристигналите на място полицейски чиновници е формиран акт за нарушение на Закона за шума и околната среда. От полицията оповестяват, че сред притежателя на заведението и 67-годишен мъж, който живее в непосредствена непосредственост, е зародил скандал, при който 67-годишният мъж е отправил закани с газов револвер, преправен в военен, след което се е самопрострелял в главата. Мъжът е превозен в столичната болница " Пирогов " в тежко положение.

От полицията допълват, че за случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане. Работата по определяне на всички обстоятелства и условия, свързани с случая продължава, оповестяват още от ОДМВР - Благоевград.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР