Твърди се, че мъж стреля и убива сина на съседа за подрязване на дървета над границата на имота

...
Мъж от окръг Волусия, Флорида, беше арестуван рано сутринта в
Коментари Харесай

Мъж от окръг Волусия, Флорида, беше арестуван рано сутринта в понеделник, след като се предполага, че е застрелял и убил 42-годишния син на съседа си, който е подрязвал клони на дърветата покрай оградата му в неделя вечерта, се казва в публикация във Facebook от шерифската служба на Волусия.

78-годишният Едуард Друзоловски се изправи срещу Брайън Форд, че е бил в неговия имот, преди да го заплаши, че ще го застреля, каза VSO в публикацията. Когато Форд отказал да напусне, Друзоловски застрелял мъжа, който починал въпреки животоспасяващите мерки от първите двама помощници на мястото.

Майката на Форд каза на помощник-шерифа при обаждане до 911, че синът й е подрязвал дърветата в къщата й, която е точно до тази на Друзоловски, когато нейният съсед го е застрелял. Тя също така спомена, че 8-годишният син на Форд е бил близо до него, когато е станала стрелбата, според съдебните документи.

В отделно обаждане до 911 съпругата на Друзоловски каза на властите, че съпругът й „не е искал да направи това“ и „просто е искал да го изплаши (Форд)“, показват съдебните документи.

Друзоловски се е изправил срещу Брайън Форд, че е бил в неговия имот, преди да го заплаши, че ще го застреля, според съдебните документи. Според съдебните документи Друзоловски се е изправил срещу Брайън Форд, че е бил в имота му, преди да го заплаши, че ще го застреля. WFTV

Друзоловски каза в интервю с детектив, че гледал футбол в дома си, когато жена му му казала, че Форд реже клони на дървета в техния имот и портата им е отворена. Държейки пистолет зад гърба си, Друзоловски отишъл в задния си двор и казал на Форд „да се махне“ от имота му, на което Форд отговорил „нещо от рода на „Гледайте си работата““, според съдебните документи.

След това Друзоловски насочил пистолета си към Форд, за когото каза, че продължавал да се приближава до него, докато спорели. Друзоловски каза, че е заплашил да застреля Форд, докато се е приближавал, като е натиснал спусъка веднъж, защото „държи първите два (рунда) празни от съображения за безопасност“. Когато Форд продължи да се придвижва към него, Друзоловски дръпна спусъка отново, този път задействайки пистолета и стреляйки по Форд, се казва в съдебните документи.

Двамата мъже никога не са имали проблеми в миналото, каза Друзоловски на детективите, но той е спрял да комуникира с Форд преди няколко години, защото „репутацията“ му, че има проблеми със закона, „го е причинявала страх“, се казва в документите.

78-годишният мъж също така каза на детективите, че има остеопороза и че ако беше бутнат на земята, „щеше да го боли наистина много“.

Два ножа и моторният трион, който Форд е използвал за подрязване на дърветата, са открити близо до тялото му, според съдебните документи.

Друзоловски е обвинен в убийство втора степен с огнестрелно оръжие и е държан без гаранция в затвора на окръг Волусия в Дейтона Бийч, потвърдиха за CNN от офиса на окръг Волусия.

Изправянето му е насрочено за 12 октомври от 13:30 ч., според съдебните протоколи.

Си Ен Ен се свърза с Службата на обществения защитник, която първоначално беше посочена като представител на Друзоловски, по телефона във вторник, но беше казано, че службата е „отказала се от случая“. От офиса не предоставиха повече информация.

Съдебните записи показват, че назначеният обществен защитник, Лари Авалоун, се е оттеглил като адвокат около обяд във вторник. Не е ясно дали Друзоловски е потърсил алтернативен адвокат към момента.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР