Мъж от Дупница завари колата си потрошена. Возилото е било

...
Мъж от Дупница завари колата си потрошена. Возилото е било
Коментари Харесай

Мъж завари колата си потрошена, търси виновника СНИМКИ

Мъж от Дупница завари колата си потрошена. Возилото е било паркирано пред дома му. По незнайни все още аргументи, лидер на различен автомобил се блъска в „ Рено “-то му и напуща произшествието. Нанесените вреди са обилни. Собственикът на потърпевшата кола в този момент търси причинителя.

„ Обръщам се към " хубостника " с БМВ-то, който е сътворил този шедьовър в новогодишната нощ. Нека се свърже с мен, с цел да си оправим сметките спокойно и добродушно. Защото считам в утрешния ден да подам тъжба до полицията, да заведа дело за нанесени имуществени вреди в огромен размер. Не знам дали е наясно,че предстои на правосъдна отговорност, откакто е избягал от място на престъпление. Пак дублирам, дано се свърже с мен до края на деня, тъй като по-късно ще беседва с полицията и правосъдните институции! Подавам ръка, всичко да завърши допустимо най-безболезнено и бързо!, “ написа той в обществената мрежа.

„ Черно BMW комби с регистрация Е 3444, караше го руса жена. Само това ще ви кажа и въобще не ме занимавайте за очевидец. На Еконт има камери, искайте си от тях записите, “ гласи коментар под обявата му.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР