Мъж от Бяла Слатина е загинал в тежка катастрофа в

...
Мъж от Бяла Слатина е загинал в тежка катастрофа в
Коментари Харесай

Черна вест! Мъж от Бяла Слатина е загиналият в тежката катастрофа с ТИР в Плевенско, ето кой е той

Мъж от Бяла Слатина е умрял в тежка злополука в Плевенско през вчерашния ден, научи организация BewNews. Жертвата е на 55-години и е прочут на съгражданите си като Къни.
Припомняме, че случаят е станал към 15.30 часа през вчерашния ден на пътя сред селата Еница и Лазарово. По време на придвижване при завой надясно, ремарке на товарен автомобил „ ДАФ “, натоварено със 11700 кг железни детайли, се е откачило от влекача. После е траяло придвижването си напряко, навлязло е в насрещното и е блъснало движещия се там лек автомобил „ Опел Астра “.



Колата е ръководена от 55-годишен гражданин на Бяла Слатина. Вследствие на конфликта той е умрял на място. Екип на пожарната в Кнежа е извадил тялото от огънатите ламарини. Трупът му е бил наведен за аутопсия.
Водачът на товарния автомобил – 24-годишен от Червен бряг, е бил пробван с техническо средство за алкохол, като тестът е негативна. Издаден му е ваучър и е взета кръвна проба във ФСМП-Кнежа за лабораторен разбор за приложимост на наркотични субстанции. Има известен е дежурен прокурор. Образувано е досъдебно произвеждане и работата продължава, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР