Мъж, облечен в расо, и размахващ кръст в едната си

...
Мъж, облечен в расо, и размахващ кръст в едната си
Коментари Харесай

Мъж в расо за малко не нападна Кирил Петков пред президентството

Мъж, облечен в расо, и размахващ кръст в едната си ръка, внезапно се спусна към съпредседателя на Политическа партия, който дойде пред президентството за връщането на президента Румен Радев на изпълнен втори мандат за съставянето на държавно управление.

На видео в мрежата се вижда по какъв начин Петков слиза от автомобила и ненадейно към него се затичва въпросният мъж. Мигновено служителите на реда пред президентството реагират и съумяват да го заловен, преди да стигне до съпредседателя на Политическа партия. 

Така съумя въпреки всичко несмущаван да стигне до постройката. Опитът за нахлуване над Петков стана на фона на митинг, вихрещ се пред президентството. Шествието е проведено от " Левицата ". Пред президентството прозвуча и сватбеният марш, а протестиращите обясниха, че съпровождат Борисов и Петков към сватбата им.

Коалицията „ Продължаваме промяната - Демократична България “ върна на президента Румен Радев изпълнен втория мандат за сформиране на държавно управление. От него те желаеха " безпрепятствено прекачване на властта " и да покажат на хората, че президентът, Народното събрание и държавното управление работят дружно, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР