Мъж настървява питбула си срещу жива стръв и то пред

...
Мъж настървява питбула си срещу жива стръв и то пред
Коментари Харесай

Садист настървява питбула си за битки с живо коте, закачено на пръчка

Мъж настървява питбула си против жива примамка и то пред очите на детето си. Жестокостта е снимана във видеоклип и е качена в обществените мрежи.

Мъжът връзва котка като примамка на пръчка, с цел да настървява кучето си. Качва самичък клипа в обществените мрежи, снима го брачната половинка му. Мъжът е 32-годишният Пламен Петров. Занимава се с дърводобив. Екип на Нова телевизия го потърси в къщата му в Тутракан, където е изработен клипът. Това не е индивидуален случай. В профила му във Facebook има и различен клип от 2015 година, в който още веднъж настървява питбул.

Хиляди мнения в обществената мрежа осъдиха грубо Пламен и профилът му към този момент е закрит. Сред гневните мнения е и този на Магърдич Халваджиян, който е един от хората, които желаят настояща зоополиция у нас. „ Аз не желая да превъзпитавам тези хора, а едни институции да си свършат работата, с цел да не може да се случва сходно нещо. Проблемът със зоополицията е доста належащ”, на мнение е Халваджиян.

След разпространяването на клипа Пламен Петров беше арестуван от полицията за 24 часа и по-късно освободен. Образувано е досъдебно произвеждане. Кметът на Тутракан осъди дейностите на мъжа и е сезирал ветеринарните управляващи и Агенцията за протекция на детето за този случай. "Заведено е дело против Пламен Петров и се надявам да има съответно наказване за действието му ", съобщи кметът Димитър Стефанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР