Мъж наряза жена си в Добрич. Инцидентът се е случил

...
Мъж наряза жена си в Добрич. Инцидентът се е случил
Коментари Харесай

Мъж наряза жена си в Добрич

Мъж наряза жена си в Добрич. Инцидентът се е случил в игрална зала през вчерашния ден към 17:40 часа. В полицията е бил получен сигнал за скандал. На място е намерена 40-годишна жена с порезни рани.

Разследващите открили, че причинителят е 40-годишният брачен партньор на дамата. Пострадалата е закарана в болница. Раните й са обработени и тя е освободена за домашно лекуване. Извършителят е арестуван. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Добрич. Работата по случая продължава.

Перник

Жената на пернишкия прокурор със междинна телесна щета. Това излиза наяве от огласени данни за случая от прокуратурата.

Започналото следствие е за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение от магистрат при ОП-Перник. Сигнал за побоя подала дъщерята.

В ранните часове на днешния ден е получено известие в Софийска градска прокуратура  от ОДМВР – гр. Перник. Според данните Михайлов е нанесъл телесна щета на жена си в изискванията на домашно принуждение.

Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане. То е за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

Извършени са разпити на очевидци и освидетелстване на лица.

Следва да се извършат разпити и на други очевидци, да се назначи съдебно-медицинска експертиза и делото да бъде докладвано на прокурор при СГП. Той ще реши дали са налице задоволително данни за
привличане на магистрата в качеството на обвинен. Съответно и дали да се пристъпи към взимане на мярка за неотклонение по отношение на него.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР