Мъж на около 70 години падна на улицата и издъхна.

...
Мъж на около 70 години падна на улицата и издъхна.
Коментари Харесай

Мъж падна и умря до магазин в Пловдив

Мъж на към 70 години падна на улицата и издъхна. Това стана през днешния ден по обяд до блок 208 против супермаркета в регион " Тракия ", описаха очевидци.

" Обут е с маратонки, не го познават в квартала. Попитал мъжете пред магазина долу какъв превоз има до гарата, след което паднал и...умрял. Лежи долу несъмнено към този момент трети час. Покрит е ненапълно, виждат се краката в състезателен чеп и маратонките. Слаб може би, междинен на растеж. Ако някой го търси - тъкмо против блок 208 е. Животът е една въздишка, несъмнено някой някъде го чака ", написа журналистката Веселина Божилова.

Тя посочи, че са пристигнали двама служители на реда и стоят към него. " Би трябвало да го приберат. Покрит е с чаршаф, само че гледката по никакъв начин не е приятна ", сподели тя пред 24 часа.

От Спешна помощ обясниха, че екип е дошъл на място след подаден сигнал и е установил гибелта на индивида. Не могат да кажат от какво е умрял и надали ще му се прави аутопсия, защото съгласно първичната информация не е умрял от принуждение.

" Гледката не е приятна. Минават деца и възрастни около лежащия мъртвец ", добави Божилова.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР