Мъж на около 60 г. паднал от самоделна платформа, закачена

...
Мъж на около 60 г. паднал от самоделна платформа, закачена
Коментари Харесай

Работник е в тежко състояние след трудова злополука на Пети километър в Бургас

Мъж на към 60 година паднал от самоделна платформа, закачена за мотокар

Мъж на забележима възраст към 60 година е в тежко положение след нелепа трудова акцидент, станала преди към час в региона на Пети километър в Бургас, научи Флагман.БГ. Пострадалият бил част от бригада, която построява ново хале в региона на ресторант „ Бухлевата воденица ”. В момента на случая те сглобявали структурата, само че употребявали самоделна сглобка – мотокар със особено направена платформа.

След като служащият бил повдигнат на към метър и половина височина, платформата се счупила и той си разрушил главата в твърдия бетон, а върху тялото му се срутила и металната колона, която той издигал.

„ Не видяхме тъкмо какво се случва, само че чухме застрашителен вик, след което забелязахме мъж да лежи на земята, целият облян в кръв. Веднага се обадихме на незабавния тел. 112, споделиха ни да не го пипаме и да опитаме да го запазим в схващане. Линейната пристигна бързо и го откара ”, описаха очевидци пред Флагман.БГ.

По наша информация, халето, което служащите изграждали било планувано за автосервиза на мъж, прочут към този момент единствено с дребното си име – Цецо. Карал бял джип Мерцедес. Пострадалият служащ не е имал каска, а на обекта липсва табела, даваща информация за вложителя, строителя и надзорника.

Случаят се ревизира от Инспекция по труда.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР