Мъж на 58 години е загинал при катастрофа в Монтанско,

...
Мъж на 58 години е загинал при катастрофа в Монтанско,
Коментари Харесай

Кървава касапница в Монтанско: Румънец уби на място наш шофьор, колите са смлени

Мъж на 58 години е умрял при злополука в Монтанско, оповестява BulNews. Пътният случай е станал малко след 8 часа тази заран, в брусарското село Смирненски.
Мъжът седял зад кормилото на „ Ауди “ с монтанска регистрация, когато тръгнал да изпреварва друга кола. Тогава обаче решил, че няма да успее поради идващия против него „ Опел “ с румънска регистрация и опитал да се прибере зад возилото, което тръгнал да задминава, само че не съумял. Последвал свиреп преден удар сред двата автомобила.
Вследствие на жестокия конфликт водачът на българската кола умрял място, а пътуващата с него жена е ранена и настанена в болница. За благополучие от другия автомобил няма потърпевши, а единствено нанесени материални вреди.
Заради злополуката северният път Монтана-Видин, който минава през село Смирненски, е бил затворен за към 4 часа. На мястото са направени експертизи и са разпитани очевидци.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Двадесет тежки произшествия са станали в страната през миналото денонощие, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. При случаите са ранени 29 души.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР