Мъж на 52 години е бил открит застрелян на тревата

...
Мъж на 52 години е бил открит застрелян на тревата
Коментари Харесай

Черна вест: Мъж се застреля на входа на Шумен

Мъж на 52 години е бил открит убит на тревата край дома си в село Ивански на към 15 километра от Шумен. До тялото му е открит военен револвер, който най-вероятно е нелегално притежаван, а по първични данни става въпрос за самоубийство. Жертвата е роденият през 1966 година Стоян С. В. Предполага се че в предпоследния ден на годината към 3 следобяд мъжът е излязъл на тревичката край дома си до входа на село Ивански и се е прострелял, предава Нова Варна.

Миг по-късно го намерили съседи. Комшията им още имал пулс и бил жив. Обадили се в “Спешна помощ ”, пристигнал екип, който обаче към този момент установил гибелта на Стоян и отстъпил местопроизшествието на криминалистите, осведоми Монитор. По първична информация оръжието е било заредено единствено се един патрон.

Собственикът на револвера го насочил в дясното си слепоочие, проектилът излязъл през лявото и на процедура не е имал късмет да оцелее. На мястото на случая по здрач дойде шефът на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим, а криминалисти правиха оглед на местопроизшествието. Стоян С. В. живеел самичък в Ивански, нито в кметството нито съседите му имат версия за това какво го е подтикнало да се самоубийство.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР