Мъж на 42 години е задържан за предлагане на подкуп

...
Мъж на 42 години е задържан за предлагане на подкуп
Коментари Харесай

Върнаха старата тарифа: 20 лева за катаджия

Мъж на 42 години е арестуван за предложение на рушвет на полицейски чиновници, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра.

Вчера към 16:50 ч. на кръстовището на улиците „ Стефан Стамболов “ и „ Иван Вазов “ в Дулово униформените чиновници подали знак за прекъсване към лидер на лек автомобил, защото се движел без включени светлини. Докато преглеждали документите на лидера, от преминаваща кола слязъл негов прочут и подхвърлил в патрулния автомобил банкнота от 20 лева, с цел да осуети инспекцията.

Полицаите задържали мъжа и уведомили за случая дежурната част на районното ръководство. Оперативна група направила оглед на местопроизшествието. За оферти рушвет 42-годишният е арестуван в ареста на полицейското ръководство за период до 24 часа.

Административният началник на Окръжната прокуратура в Силистра Ивелин Чафаланов сподели пред Българска телеграфна агенция, че по случая е стартирано бързо произвеждане. По думите му, за сходен тип закононарушение законът планува отнемане от независимост до шест години и санкция до 5 хиляди лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР