Мъж от Кингстън поставяше големи камъни по магистрала в продължение на месеци, причинявайки щети на много превозни средства, казва полицията

...
Мъж, който целенасочено поставяше големи камъни по средата на магистрала
Коментари Харесай

Мъж, който целенасочено поставяше големи камъни по средата на магистрала в Кингстън в продължение на месеци, повреждайки множество превозни средства, е арестуван в понеделник вечерта след задълбочено разследване, казаха служители.

Камерън Къриър, на 31 г., от Кингстън, беше изправен във вторник в окръжния съд на Плимут по обвинения, включващи 11 обвинения за злонамерено увреждане на моторно превозно средство и девет обвинения за опитвайки се да извърши злонамерена повреда на моторно превозно средство, според полицейското управление в Кингтън.

От февруари служителите проучваха доклади за поредица от големи камъни и камъни, които бяха поставени по път 27 в Пембрук Улица в района на Рийд Стрийт.

„Тези събития се случваха спорадично, предимно по тъмно. Всеки път изглеждаше, че един голям камък, вариращ между приблизително 15 и 50 паунда, беше поставен в средата на пътя“, каза полицията в Кингстън в прессъобщение. „Тази част от пътя, обхващаща по-малко от 1/2 миля, е силно залесена и тъмна, без жилища, граничещи с пътя. Стана ясно, че някой злонамерено поставя тези камъни по пътя, за да причини щети на превозните средства.“

Детективите поеха разследването през юни, когато честотата и тежестта на инцидентите с поставяне на камъни се увеличиха, отбеляза полицията.< /p>

При много от инцидентите беше установено, че шофьорите са се ударили в скалите и са продължили. В няколко други случая ходовата част на автомобили е била изтръгната, което е причинило разливи на течности, изваждане от строя на превозни средства и дори предизвикване на отваряне на въздушни възглавници.

„Ясно е, че това беше невероятно опасно. Разследващите се страхуваха, че някой може да бъде сериозно наранен или убит, независимо дали става дума за удар в камък, докато управлявате мотоциклет или удар в камък, пресичане на централната линия и причиняване на челен сблъсък“, каза полицията. „Поради отдалечения район, тежкия автомобилен трафик по пътя, непоследователното докладване на събитията, трудната среда за електронно наблюдение и спорадичните събития, разпространени в продължение на месеци, това разследване отне значителни усилия.“

Currier беше най-накрая заловен от детектив, облечен в пълен камуфлаж, който се позиционира в гората под проливния дъжд около 22 часа. Докато седят в гората, малко преди полунощ, полицията каза, че детективът е видял Къриър да спира, да отваря вратата на багажника, да хвърля камък по средата на пътя и да завива по улица Рийд.

След това следователите поздравиха Куриер на верандата си, около 10 минути след наблюдаваното поставяне на скала.

„Жилището на обвиняемия е едно от много видими места в района, така че обитателите биха могли да чуят последващите сблъсъци и да наблюдават спешните реакции на катастрофи, причинени от тези злонамерени действия“, каза полицията.

Къриър твърди, че е шофирал съответстващото превозно средство и току-що е пристигнал у дома, въпреки че той отрече да е спрял на Pembroke Street и се твърди, че не е знаел, че детектив видя цялото събитие от горната линия.

Бяха идентифицирани допълнителни несъответствия в историята на Currier и бяха събрани други вероятни причини, довели до ареста му, според полицията.

Всеки, който удари камък на Route 27 близо до Reed Street от февруари до понеделник е настоятелно да се свържете с Kingtson Det. Лейтенант Майкъл Сковира на 781-585-0523.

Разследването продължава.

Това е история в процес на развитие. Проверявайте отново за актуализации, когато стане налична повече информация.

Изтеглете предупрежденията за извънредни новини.

Следвайте Boston 25 News във Facebook и Twitter. | Гледайте новините на Boston 25 СЕГА

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР