Мъж, който се вряза с микробус в десетки минувачи на

...
Мъж, който се вряза с микробус в десетки минувачи на
Коментари Харесай

Шофьорът, прегазил над 10 души в Торонто, бе осъден до живот

Мъж, който се вряза с микробус в десетки минувачи на натоварена улица в през 2018 година и аргументи гибелта на 10 души, бе наказан на пожизнен затвор, съобщи Ройтерс.

Миналата година 29-годишният Алек Минасян беше приет за отговорен в убийството на 10 индивида и в опит за ликвидиране на още 16.

Жена, която бе ранена при офанзивата, по-късно умря от контузиите си и в понеделник съдията сподели, че тя ще бъде считана за 11-та жертва на закононарушението.

Минасян на процедура получи няколко доживотни присъди и може да предстои на предварително освобождение след 25 години. Съдията по делото акцентира обаче, че ще изпрати на службата, която преглежда предварителните освобождавания, изказвания на неговите жертви, дружно със стенограми от съвещанието за изговаряне на присъдата, с цел да могат те да бъдат взети поради при бъдещо разискване на предварителното освобождение на Минасян.

По време на разпитите нападателят разкри на полицията, че е желал по този метод да накаже обществото поради това, което той назова “целомъдрие по неволя”, породено от това, че, както той бил уверен, дамите отказвали да имат близки връзки с него. Престъпникът съобщи, че не може да носи наказателна отговорност.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР