Мъж, който се притесняваше за външния си вид, трагично почина

...
Мъж, който се притесняваше за външния си вид, трагично почина
Коментари Харесай

Фалшив лекар уби студент по време на пластична операция!

Мъж, който се притесняваше за външния си тип, трагично умря след пластична интервенция, като стана жертва на " нереален доктор ".

Кореецът Куон Дае Хее желал да промени челюстта си, с цел да наподобява на изпълнителите от K-Pop звездите и за тази цел платил 6,5 милиона вона (около 5000 долара) за хирургическа процедура за смяна на формата на брадичката му. Това коства живота на 24-годишния студент. Стефани Су от подкаста на Rotten Mango изясни, че по време на съдбовната намеса Куон Дае Хее изгубил две трети от кръвта си.

Записи от камери за видеонаблюдение демонстрират медицински сестри да избърсват кръв от пода 13 пъти по време на тричасовата интервенция. След като афишират, че Куон е в мозъчна гибел, чиновници на болничното заведение се обаждат по телефона на брат му, Куон Тае Хун, и споделят, че той е „ в болница, само че положението му не е толкоз съществено

В отговор на недоволство от майката на младия мъж, пластичният хирург предложил да съобщи запис от камерата за видеонаблюдение на интервенцията.

„ Тя просто знаеше, че нещо в това видео ще бъде значимо “, сподели Стефани. „ Тя го сграбчи незабавно, отиде у дома и го гледа 500 пъти. Тя седеше там, записвайки всяка милисекунда и записвайки какво се е случило: отбелязвайки времето на всичко. Кадрите демонстрират, че най-хубавият еластичен хирург, на който Куон се е доверил да ремоделира лицето му, е напуснал операционната зала, почти 60 минути след процедурата. Втори доктор – неотдавна приключил за общопрактикуващ лекар, който няма лиценз за пластична хирургия – е бил оставен да довърши интервенцията “, изясни тя.

Така наречените „ доктори-призраци “ са почтено срещана и доста нездравословна процедура в Южна Корея, описа Стефани Су. „ Когато пациентът бъде замаян на операционната маса, пластичният хирург стартира процедурата, по някое време си потегля и на негово място влиза лекар-призрак, който довършва процедурата “, изясни тя, написа Телеграф.

„ Причината за това е, че пластичният хирург е поел двама пациенти в един час и желае да завърши и с двете си отговорности едновременно. Те могат да вършат милиони интервенции дневно и по-късно, когато всичко е готово, призрачният доктор ще изчезне, все едно в никакъв случай не е съществувал. Те в никакъв случай няма да бъдат вписани в архивите “, добави Су.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР