Мъж, който прати на жена в интернет снимка на члена

...
Мъж, който прати на жена в интернет снимка на члена
Коментари Харесай

Перверзник прати снимка на члена си на младо момиче, но изпадна в шок, когато получи… СНИМКИ 18+

Мъж, който прати на жена в интернет фотография на члена си без тя да му я е желала, остана шокиран, откакто тя му изпрати назад фотография на… своя личен член, оповестява „ Дейли Мейл “.

Фей Кинли от Глазгоу е родена като мъж, само че се самоопределя като жена. В обществените мрежи разказва себе си като „ момичето с пениса “.



20-годишната студентка си чатела със инцидентен вид в Туитър, който обаче разкрил телефона ѝ в интернет и ѝ пратил непоискани фотоси на гениталиите си, както много мъже вършат.

Вместо да пренебрегва неприличната фотография, Фей решила да му го върне по неговия метод. Затова му пратила фотоси на пениса си.



Тя разгласява скрийншотове от диалога в Туитър, като прикри неприличните елементи с кроасан и патладжан. Снимката незабавно събра близо 300 000 лайкове.

Според нея перверзникът намерил телефона ѝ във Facebook. Той почнал диалога като ѝ споделил, че е секси, след което пратил мръснишките фотоси.

Фей незабавно му върнала сходна фотография, на което той дал отговор: „ Какво по дяволите, за какво ми пращаш това? “. След което го блокирала.



По думите на Фей, тази тактичност сработила „ като магия “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР