Мъж, жена обвинени в смъртоносна стрелба на бензиностанция в Рочестър; жертвата е идентифицирана

...
Мъж и жена са изправени пред обвинения във връзка със
Коментари Харесай

Мъж и жена са изправени пред обвинения във връзка със смъртоносна стрелба на бензиностанция в Рочестър в събота.

Около 4:30 сутринта полицията се отзова на обаждане от бензиностанцията гара на Dewey Ave 780. Полицаите откриха Jevonte Huff, 28, прострелян в горната част на тялото. Хъф е бил откаран в Медицинския център на университета в Рочестър, където е починал от нараняванията си, съобщиха от полицията.

Очевидци съобщават за предишен спор, в който са участвали няколко души преди стрелбата. След спора превозно средство се върна на мястото и пътниците в него стреляха няколко пъти по групата.

Полицията каза, че Хъф не е бил предвидената цел на стрелбата и е бил ударен от луд куршум.

По-късно същия ден, около 17:30 часа, се случи друг инцидент на кръстовището на Hudson Avenue и Agnes Street. Превозно средство е минало и е стреляло няколко пъти по неидентифицирано лице, но никой не е ранен, съобщиха от полицията. Двама души, Naveair R. Stewart, 18, и Thailea Arroyo, 19, избягаха пеша, но бяха задържани, каза полицията. У тях е открит зареден 9-милиметров пистолет, каза полицията.

Полицията каза, че Стюарт, Аройо и тяхното превозно средство са били замесени и в двата инцидента, включително фаталната стрелба по Хъф. И двамата са обвинени в убийство втора степен за смъртта на Хъф и множество обвинения в притежание на оръжие от втора степен.

Тайлеа Аройо също е изправена пред допълнително обвинение за участието си в стрелбата срещу Хъдсън и Агнес.< /p>

И двамата ще бъдат изправени пред съда на 28 август в 9:30 сутринта в градския съд на Рочестър.

Тази статия първоначално се появи в Rochester Democrat and Chronicle: Jevonte Huff убит при стрелба по бензиностанция в Рочестър, Ню Йорк

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР