Мъж и жена бяха намушкани от свой съсед в Поморие.

...
Мъж и жена бяха намушкани от свой съсед в Поморие.
Коментари Харесай

Помориец намушка съседите си пред десетки туристи заради спор за куче

Мъж и жена бяха намушкани от собствен комшия в Поморие. Двамата са в болница, само че няма заплаха за живота им, оповестиха от полицията.
Прочетете още
Кървавият екшън се разиграл измежду бял ден на 11 август на поморийската улица " Княз Борис I ", пред очите на десетки туристи. Около 15,50 ч. 51-годишен помориец вдигнал следващия скандал на съседите си - 46-годишни съпрузи, че кучето им не стопира да лае и му пречи.

В разгара на абсурда ядосаният комшия извадил сгъваем нож и нанесъл голям брой удари с него по тялото на съседа си и един в тялото на съседката.

Раненият мъж е признат в болница с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния панер и прободна рана в региона на корема, без навлизане в стомашната празнина, а жена му – с прободна рана в региона на корема.

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед, причинителят се оплакал от болежка в гърдите. Установено е, че е с контузия на гръдния панер. Оставен е за лекуване, без заплаха за живота.

Извършени са разпити на очевидци и очевидци на случая. Намерен е ножът, с който е осъществено закононарушението, сподели представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас Цветелина Рандева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР