Мъж е с тежки травми, след като е бил пребит

...
Мъж е с тежки травми, след като е бил пребит
Коментари Харесай

Мъж е пребит с чукове посред бял ден в София

Мъж е с тежки контузии, откакто е бил пребит с чукове от двама души, заяви Нова телевизия. Нападението е осъществено предишния петък в София. 46-годишният Димитър Ивайлов е бил пребит на паркинга на магазин, до момента в който оставя покупки в багажника на колата си.

За побоя към момента няма арестувани. Инцидентът е бил записан от охранителни камери. От прокуратурата оповестиха, че е почнало следствие. Министерство на вътрешните работи към момента не е съумяло да стигне до причинителите.

След нападението Ивайлов е откаран в тежко положение в " Пирогов ". Претърпял е интервенция. Има голям брой счупвания по главата, както и фрактура на единия крайник.

" Димитър мина откъм гърба, с цел да остави покупките в багажника. В началото не виждах какво се случва. Той е усетил мощен удар в главата. Погледнах в огледалото за назад виждане и видях, че двама мъже се разправят с него. Помислих, че ни обират, тъй като в чантата имах огромна сума пари. Отворих задната врата, с цел да си взема чантата. Затваряйки я, видях, че един от маскираните нападатели държи чук ", описа Поля Малинова, с която потърпевшият живее на фамилни начала.

Тя твърди, че очевидец се е опитал да спре побоя, само че мъжете напандали и него. Малинова подозира, че закононарушението е осъществено по поръчка на компания съперник в техния бизнес. Тя описа, че и различен път са били унизени и са подавали сигнали в полицията, само че реакция няма.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР