Мъж е осъден на затвор за срок от три години

...
Мъж е осъден на затвор за срок от три години
Коментари Харесай

3 години затвор за мъжа, откраднал близо 4000 лева от „Св. Александър Невски“

Мъж е наказан на затвор за период от три години за кражба от църковния магазин на храм паметника „ Св. Александър Невски ", оповестиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура (СРП).

На 6 март тази година обвиненият откраднал 3880 лв. от църковния магазин в храм паметника „ Св. Александър Невски ". Той изчакал дамата, работеща в магазина, да излезе. Докато нея я нямало, взел парите от касата на магазина и избягал. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото мъжът е осъждан дейно за идентично закононарушение.

Сигнал за незаконното посягане бил подаден в столичното Пето Районно ръководство, оповестиха от Министерство на вътрешните работи тогава. Веднага по случая почнало следствие, били конфискувани всички записи от видеокамерите и причинителят на закононарушението е разпознат. Последвало неотложно оповестяване за общодържавното му търсене и той бил открит и арестуван на адрес в столицата. Мъжът е на 26 години, гражданин на Габрово и неведнъж е регистриран за криминалистични прояви.

Присъдата предстои на обжалване пред Софийски градски съд.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР