Мъж е нарязал гумите на десет автомобила в столичния квартал

...
Мъж е нарязал гумите на десет автомобила в столичния квартал
Коментари Харесай

Мъж нарязал гумите на 10 автомобила в София и се барикадирал в дома си

Мъж е нарязал гумите на 10 автомобила в столичния квартал “Стрелбище ”. Оказа се, че причинителят е комшия на потърпевшите притежатели на колите .
След идването на полицията мъжът е задържан, претекстовете му не са известни. Органите на реда са описали вредите по атакуваните коли.
Мъжът не за първи път основава проблеми в квартала. Заради предходни негови прегрешения съседите нееднократно се обръщали към полицията. Тормозът обаче продължавал. Снощи той беше арестуван за 24 часа, съобщи Нова телевизия.
„ В общи линии към 10-ина коли са с нарязани гуми. Наш комшия е минал и ги е нарязал. Това видяхме на камерите. Прави сбирки в къщата пред нашия блок, напиваници.
Сътресения основава на целия квартал в последните 5 години. Употребява всевъзможни типове опиати, алкохол, крещи, вика, напива се, бомба му слагаха. Бяха паднали дограмите на целия блок ”, сподели жена, която живее в блока на причинителя на действието.
„ Този комшия е доста конфликтен. Създавал е проблеми със мощна музика, псувни и така нататък Преди два месеца беше завързал една жена за дървото ”, изясни негов комшия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР