Мъж беше жестоко пребит и ограбен от група младежи на

...
Мъж беше жестоко пребит и ограбен от група младежи на
Коментари Харесай

Трима младежи набиха и ограбиха мъж във Враца

Мъж беше грубо пребит и ограбен от група младежи на 19 и 20 години, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Тази нощ в 2.47ч. на телефон 112 е получен сигнал от бедстващ мъж, който изревал, че е бил набит и ограбен преди броени минути. Полицията неотложно се отзовала на помощ на окаяния В.Т. от Челопек.
Според описа на мъжа, в 2.30ч. трима мъже с качулки са го издебнали и нападнали. Те са удряли с ръце до момента в който жертвата паднала на земята и тогава почнали да я постановат с ритници. Успели да завлечен от безпомощния мъж златен ланец и раница с документи.
За броени часове бяха открити причинителите на жестокото посягане. Криминално проявеният и осъждан за кражба 19-годишен Н.Ж. е работил с набора си - врачанинът Б.Ц.Б и 20-годишният М.М.М.
Млдежите са разпитани, само че не са дали сведения за повода за осъществяване на закононарушението. Няма данни и за персоналните движимости на ограбения В.Т. Бандитите са оставени в ареста за 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР