Мъж бере душа, след като пострадал при катастрофа с мотор

...
Мъж бере душа, след като пострадал при катастрофа с мотор
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Нередовен моторист блъсна кон в Монтанско, рани спътника си и избяга

Мъж бере душа, откакто потърпевш при злополука с мотор в Монтанско, оповестиха от полицията. Неговият приятел, който го возел, се блъснал в кон, след което избягал от местопроизшествието. 
Инцидентът е станал към 20.40 часа на 13 април. 37-годишен гражданин на Вълчедръм се движел дружно с 50-годишния си сателит по улица " Васил Левски " с посока на придвижване към центъра на градчето. Водачът, който е недееспособен, изгубил надзор над мотора " Ямаха Маджести 250 " и блъснал воден на юзда кон, благосъстоятелност на 59-годишен негов съгражданин. 
При адския конфликт тежко потърпевш пасажерът на мотоциклета. Той е настанен със строшен череп и лицеви кости и хематом в МБАЛ Монтана, с заплаха за живота. 
Неговият другар, който карал мотора, напуснал местопроизшествието и се укрил от органите на реда. Около 1 часа същата нощ той е хванат в дома му във Вълчедръм и е спретнат в ареста. 
По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане. На лидера са формирани 2 акта. Работа по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР