Махленски разправии, обиди и заплахи съпътстваха днешните дебати по промените

...
Махленски разправии, обиди и заплахи съпътстваха днешните дебати по промените
Коментари Харесай

Крясъци и закани в НС: Схватка между Божанков и Цончо Ганев ошашави Никола Минчев

Махленски разправии, обиди и закани съпътстваха днешните диспути по измененията в Наказателно-процесуален кодекс в Народното събрание. Фитилът възпламени миналия в лагера на ПП-ДБ Явор Божанков, който в предишния парламент бе народен представител от Българска социалистическа партия. 

След края на изявлението на Божанков, Цончо Ганев влезе в роля и му се сопна: " Това ли беше процедурата? Я, я ела изясни тая процедура! ". " Да се върна ли? ", закани му се Божанков.

В разногласието бе заставен да се намеси зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев.

" Г-н Божанков, седнете си на мястото! Г-н Ганев, обърнете се напред... какво се споделя в час ", отсече Минчев, само че пристрастеностите продължиха да се нажежават. Депутатът от " Възраждане " се скара на Минчев за какво не санкционира Божанков. 

" Аз и Вас можех да ви санкционира за една имитация, която казахте незабавно след изявлението, само че не го направих ", отвърна му зам-шефът на Народното събрание.

След това той даде думата на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, само че и той се включи в словесния скандал.

" Аз преди няколко седмици призовах Божанков по-рядко да идва до тази естрада. Първо - приказва лъжи, второ - спекулира и трето - злоупотребява с правото си на депутат ", сподели аленият народен представител по адрес на някогашния му партиен приятел.

Минчев попари недоволството на Искра Михайлова от " Възраждане ", като я отвърна: " Спокойно малко. Няма потребност да викате от място ".

Снимка: Агнес Методиева 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР