Маги Джанаварова заслужено стигна до финала на осмия сезон на

...
Маги Джанаварова заслужено стигна до финала на осмия сезон на
Коментари Харесай

Маги Джанаварова преборила болест с 14 дни глад! Певицата за алтернативната медицина и месото

Маги Джанаварова справедливо стигна до финала на осмия сезон на " Като две капки вода ". Въпреки че Димитър Маринов преотстъпи мястото си, певицата във всеки епизод на шоуто доказваше, че мястото ѝ е точно там. 

Как обаче съхранява този глас след тежките осъществявания като имитациите на Монсерат Кабайе, Бионсе, Тина Търнър, Мерилин Менсън и Дженифър Хъдсън? Оказва се, че грижите са непрекъснати и характерни.

Виж още: Драматичната история на Димитър Маринов: Осиновеният артист споделя за биологичните си родители

Пред в. Доктор певицата признава, че ключът за бранене на гласа е на първо място сънят. На нея персонално и оказва помощ и положителната хидратация, само че пък медът ѝ нервира гласните струни. По рекомендация на Етиен Леви пък прави инхалации със сода, а заран наложително мълчи най-малко час.

Виж още: Юлиан Вергов трогна със фотография

За здравето си пък се грижи посредством приема на витамини и здравословна храна. Маги Джанаварова споделя, че готви единствено с косово масло, масло от авокадо и гхи. За салатите си пък употребява зехтин и шарлан. Избягва глутен и млечните артикули. 

Виж още: Фънки за Фики: Да захапеш подобен залък... би трябвало доста храброст

Певицата е известна вегетарианка и признава, че се е отказала от месото заради хуманна хледна точка. Въпреки това си разрешава риба и морски артикули. 

Виж още: Галя и облиците, с които тотално изненада в „ Като две капки вода “

Маги Джанаварова споделя още, че е почитател на различната медицина и не пие никакви хапчета. Когато се разболее пък, прави гладолечение. Но предизвестява - методът е рисков и би трябвало да се приготви организма, с цел да се прави то. Така да вземем за пример тя е гладувала най-вече в продължение на 14 дни. Тогава го е правила поради здравословен проблем, с който се е справила. Първите 3 дни карала единствено на разводнен сок от грейпфрут, а по-късно - единствено на вода. Захранвала се 14 дни след глада.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР