Магдалена Тепавичарова, известна като , пристигна на разпит в следствения

...
Магдалена Тепавичарова, известна като , пристигна на разпит в следствения
Коментари Харесай

Маги Бадер пристигна на разпит в следствения отдел на СГП

Магдалена Тепавичарова, известна като, дойде на разпит в следствения отдел на Софийска градска прокуратура тази заран, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Показания към този момент дадоха предприемачите и. Имената им нашумяха по време на съвещанията на парламентарната комисия по проверка в 45-ото Народно заседание. Тогава Илчовски описа за схеми за изнудване. Намесени бяха и имената на Ангелов, както и това на Маги Бадер.
Тя остана към 15 минути в следствието. На влизане а разпита съобщи, че не познава персонално Бойко Борисов и Иван Ангелов, нито Светослав Илчовски.
Припомняме, че преди време пред комисията за проверка в 45-ото Народно заседание предприемачът Светослав Илчовски намеси името на Маги Бадер като сподели, че тя е прословутата " Мата Хари ", която е и основателят на компания " Градус " Иван Ангелов ѝ платил 5000 лв.. Самият Борисов дефинира незнайната дама като " Мата Хари ".
 Коя е Маги Бадер, която нарочиха, че е направила фотосите в спалнята на Бойко Борисов Коя е Маги Бадер, която нарочиха, че е направила фотосите в спалнята на Бойко Борисов
Най-коментираната персона в България сега е... Маги Бадер. На 7 май сайтът Agri.bg тиражира думи на Светослав Илчовски, че т...
Самата плеймейтка написа в профила си във Facebook незабавно откакто името й беше тиражирано в медиите:
" Така! Официално декларирам, че НЕ познавам господин Борисов и господин Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала досег до тези хора! Моля, всяка медия показала името ми, да си ревизира информацията! С останалите ще се забележим в съда! Благодаря! "
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР